Inschrijvingen KLJ Riksingen

Ben je geboren in 2016 of eerder, heb je zin om veel nieuwe vrienden te maken en tweewekelijks spannende activiteiten bij te wonen?
Hou je van spannende avonturen, grappige spelletjes en gezellige kampvuuravonden? Wil je daarnaast misschien ook nog een spetterend weekend en zomerkamp beleven? Dan is KLJ Riksingen misschien wel iets voor jou!
Kom geheel vrijblijvend informeren en inschrijven op ons inschrijvingsmoment. Hier kan je kennismaken met de leiding en kom je te weten wat en wanneer je eerstvolgende activiteiten zijn. Denk er wel aan dat er tijdens deze inschrijvingen geen activiteiten zullen gegeven worden!
Gelieve zoveel mogelijk te betalen met de bankkaart of via een QR-code, het gebruik van bancontact vereist echter wel een extra kost van €0,5.
Het inschrijvingsmoment vindt plaats in ons lokaal achter het buurthuis in Riksingen op Bilzersteenweg 403 (naast Sané). Deze zal doorgaan op zaterdag 10 september 2022 van 10-12u en van 14-16u. Lid worden kost slechts €22 voor een jaar, of €11 als er reeds iemand van hetzelfde gezin is ingeschreven. Dat houdt in dat je gedurende het hele jaar verzekerd bent op alle activiteiten van KLJ.
Indien je geïnteresseerd bent maar er op onze inschrijvingen niet bij kan zijn, mag je steeds contact met ons opnemen. wij geven dan de nodige info.